Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kropka TV

Kropka TV – Dwa magazyny za jedyne 1,99 zł.

W sprzedaży od 19 do 24 kwietnia

Wiosna na talerzu! *

Twarzą okładki i głównym bohaterem tego wydania jest znany i lubiany prezenter Tomasz Kammel (między innymi prowadzący show „To był rok!”). Ponadto w Kropce TV najświeższe informacje z wielkiego świata (news tygodnia to odejście księcia Filipa, męża królowej Elżbiety II) oraz omówienia najlepszych telewizyjnych show, programów (np. „Inspirujące kobiety” firmowane przez Dorotę Wellman)), seriali i hitów filmowych. W poradniku „wiosna na talerzu”, czyli doskonałe przepisy na pyszne szparagi i pełne witamin wiosenne zupy. Ponadto – jak co tydzień - przepisy czytelników, za których publikacje ich autorzy mogą otrzymać od 80 do 150 złotych. I dużo treści zdrowotnych dotyczących m.in. pandemii. Na łamach Kropki TV znajdziecie również wybrane pozycje z okolicznościowej oferty Biedronki oraz informacje o wspieranych przez nią akcjach społecznych.

* wydanie 16/2021 : zawiera pełen program aż 101 stacji TV od 23 do 29 kwietnia 2021 objętość 108 stron, cena 1,99 zł