Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kropka TV

Kropka TV – Dwa magazyny za jedyne 1,99 zł.

W sprzedaży od 25 do 30 stycznia

Karnawał na całego!*

Znana i lubiana aktorka Maja Hirsch (gwiazda serialu TVN „Brzydula”) to w tym tygodniu zarówno twarz okładki, jak i bohaterka głównego wywiadu w tygodniku. Ponadto w Kropce TV ciekawostki z życia gwiazd oraz omówienia emitowanych na przełomie stycznia i lutego najlepszych seriali ( np. nowości - „Biała Królowa” i „Z miłości do dziecka” oraz kolejne wątki w „Leśniczówce”), hitów filmowych i programów rozrywkowych (m.in. premiera show „Rozenek cudnie chudnie”). Wydarzeniem będzie też transmisja w TVN finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W poradniku tym razem karnawałowo – robimy sałatkowy bufet i komponujemy idealną deskę serów. Ponadto – jak co tydzień - przepisy czytelników, za których publikacje ich autorzy mogą otrzymać od 80 do 150 złotych. Na łamach Kropki TV znajdziecie również wybrane pozycje z okolicznościowej oferty Biedronki oraz informacje o wspieranych przez nią akcjach społecznych.

* wydanie 4/2021 : zawiera pełen program aż 101 stacji TV od dnia 29 stycznia do 4 lutego 2021 , objętość 108 stron, cena 1,99 zł,