Piwniczka Biedronki

*miesiąc
*rok

Wprowadź poprawną datę

Strona przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich.
By móc ją obejrzeć, musisz być w wieku uprawniającym do zakupu alkoholu.
Wódka Nemiroff Original 40%

Wódka Stumbras Centenary 40%

Wódka Finlandia, 40%

Wódka Absolut 40%

Wódka Czysta De Luxe, 40%

Wódka Finlandia 40%

Wódka Amundsen 40%

Wódka Bols 40%

Wódka Biały Bocian 40%

Wódka Żubrówka Biała 40%

Wódka J.A. Baczewski, 40%

Wódka Nemiroff Original 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Nemiroff to wódka pszeniczna i jedna z największych międzynarodowych marek wódek na świecie – produkowana od 1872 r. w miejscowości Nemirov. Posiada niezwykle łagodny smak i swoją bezkompromisowość w podejściu do jakości. W czasie produkcji stosuje aż 11-stopniową filtrację.

Wódka Stumbras Centenary 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Wódka Stumbras Centenary jest produkowana według klasycznej receptury, a krystaliczną przejrzystość i niepowtarzalny smak zawdzięcza wielokrotnej filtracji przez węgiel drzewny z brzozy w połączeniu z najbardziej zaawansowanymi technologiami w gorzelni Stumbras.

Maksymalna wysokość obniżki. Wartość obniżki zależy od ceny regularnej produktu i może się różnić w zależności od ceny obowiązującej w danym sklepie.

Wódka Finlandia, 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Finlandia ma bardzo lekki i delikatny aromat czystego alkoholu zakończony miękkim smakiem czystej wódki z subtelnym, zbalansowanym posmakiem łagodnego pieprzu. Doskonale smakuje jako schłodzony shot lub w drinku.

Wódka Absolut 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Absolut Vodka produkowana jest w 100% z pszenicy ozimej, która uprawiana jest w jednym regionie Szwecji (Sk?ne). Zgodnie z ideą „one source” (jedno źródło) wszystkie etapy produkcji kontrolowane są przez producenta i realizowane są w miejscowości ?hus w południowej Szwecji.

Wódka Czysta De Luxe, 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Żołądkowa de Luxe to wódka, która smakuje doskonale. Niezwykle łagodny i neutralny smak zawdzięcza 6-fazowej destylacji oraz zastosowaniu naturalnych filtrów węglowych.

Wódka Finlandia 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Powstaje w jednym tylko miejscu na świecie – niewielkiej miejscowości Rajamäki. Do jej produkcji wykorzystywana jest krystalicznie czysta woda filtrowana przez polodowcowe moreny i fiński jęczmień. Finlandia® Vodka to doskonałe dzieło, które od 50 lat zamyka w sobie harmonię natury, nieskazitelną czystość, gładki, idealnie zbalansowany smak oraz kunszt ludzi, którzy ją stworzyli.

Wódka Amundsen 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Amundsen powstała w ramach hołdu dla ekspedycji, która w 1911 roku zdobyła Biegun Południowy. Wódka top premium zamknięta jest w butelce, która przypomina bryłę lodowca.

Wódka Bols 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Bols jest jedną z najstarszych marek alkoholi na świecie. Powstała w 1575 roku w Amsterdamie. Od samego początku przyświecają jej dwa słowa: czystość i doskonałość oraz motto marki: „SEMPER IDEM” oznaczające „zawsze to samo”, które dla alkoholu od 445 lat oznacza niezmienną, najwyższą jakość.

Wódka Biały Bocian 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Najwyższej jakości wódka klasy Premium, która dzięki unikalnemu systemowi zestawiania składników przez najlepszych fachowców, charakteryzuje się niezwykłą delikatnością. Powstaje wyłącznie z polskich zbóż pochodzących z Wielkopolski.

Wódka Żubrówka Biała 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Żubrówka Biała to czysta wódka o wyjątkowej łagodności i unikalnej jakości. Czysta z natury Żubrówka Biała wywodzi się z Puszczy Białowieskiej – jednego z najbardziej niedostępnych i dziewiczych rejonów Polski.

Wódka J.A. Baczewski, 40%

Produkt aktualnie niedostępny w ofercie
Dwa wieki tradycji, klasyczny sposób destylacji i potwierdzone medalami uznanie na całym świecie. Tajemnicą smaku wódki J.A. Baczewski jest najwyższej jakości spirytus ziemniaczany, wytwarzany wyłącznie ze specjalnie wyselekcjonowanych ziemniaków. Trzykrotna destylacja pozwala uzyskać czystość, nie pozbawiając przy tym wódki jej charakteru i duszy. Reszta to źródlana woda prosto z alpejskich źródeł oraz... kilkanaście pokoleń doświadczenia.