Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

"Strzelnica Navala"-Naval Dodaj do listy zakupów Produkt aktualnie niedostępny w ofercie

"Strzelnica Navala"-Naval

BEZPIECZEŃSTWO * WYBÓR BRONI * TECHNIKA STRZELANIA * TRENING PERSONALNY * AMUNICJA * PRZECHOWYWANIE BRONI *
* SZKOLENIE MEDYCZNE *

Postanowiliśmy skupić się na najbardziej istotnych, według nas, elementach szkoleniowych, żebyście mogli wspomóc się naszym poradnikiem przed treningiem na strzelnicy, najlepiej pod okiem doświadczonych instruktorów. Wszystkie techniki i ćwiczenia są oparte na naszej wiedzy i doświadczeniu, które zdobyliśmy w trakcie szkolenia oraz działań bojowych w GROM-ie.

Chcemy edukować i podzielić się wiedzą o bezpiecznym posługiwaniu się bronią i strzelaniu na gruncie cywilnym.

STRZELAJ Z BYŁYMI OPERATORAMI GROM-U

Kiedyś usłyszałem takie zdanie: "Strzelcy dzielą się na tych, którzy mają respekt do broni i na tych, którzy będą mieli respekt do broni – po wypadku".
Do której grupy chcesz należeć? Zdecyduj sam.

Będąc na strzelnicy, świat i wszystkie codzienne sprawy, pozostają za wałem ochronnym, kulochwytem, strzelając odpoczywasz, bo strzelając nie masz możliwości, by myśleć o czymś innym.